Épületautomatika - Mi rendszerben gondolkozunk
HU EN

Cégbemutatkozó

A WELLTECH ZRt. 1996 végén alakult, jelenleg zártkörű részvénytársaság. Fő profilunk az épületgépészeti automatika, valamint az épületfelügyeleti rendszerek kiépítése és üzembe helyezése.

Amennyiben Ön olyan céget keres, aki gazdaságosan kivitelezett, energiahatékony rendszert telepít és azt megbízhatóan működtet, akkor nálunk jó helyen jár, mert a WELLTECH ZRt. hatékony segítséget tud Önnek nyújtani.
Tisztában vagyunk az iparág számos nehézségével és ismerjük a megoldásokat is!
Sok éves, több mint 800 projekt kivitelezése alatt szerzett tapasztalatunk, a szakembergárdánk felkészültsége, valamint stratégiai partnerségünk a Honeywell Szabályozástechnikai Kft.-vel lehetővé teszi, hogy az Ön igényeinek legjobban megfelelő rendszert építsük ki és tartsuk karban.

Tisztelt leendő Partnerünk,

a WELLTECH ZRt. üzletpolitikája, hogy az Ön egyéni elképzeléseinek megfelelően költséghatékonyan valósítsa meg a legmodernebb technikán alapuló, alacsony üzemeltetési költségekkel járó, de magas komfortérzetet biztosító épületgépészeti automatika és épület-felügyeleti rendszereket.

Cégünkben felhalmozott know-how és a Munkatársaink sokrétű tapasztalata, tájékozottsága, alkotókészsége és kapcsolatrendszere a biztosíték arra, hogy az Ön egyedi igényei olyan színvonalon és értékarányos áron valósuljanak meg, amely Magyarországon már számos esetben bizonyított.

Egy kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolat reményében tisztelettel várjuk megkeresésüket.

A WELLTECH ZRt. nevében

Péter Adrienne
vezérigazgató