Épületautomatika - Mi rendszerben gondolkozunk
HU EN

Cégünk előnye

Hétpilléres modell

Iparági tapasztalatunk alapján kidolgoztuk a munkavégzésünk azon hét szempontját, ami a partnereinkkel történő hatékony együttműködést segíti:

1. Megbízhatóság

Mi minden esetben hosszú távú, mindkét fél számára sikeres üzleti kapcsolatra törekszünk. Emiatt kiemelkedő fontosságot tulajdonítunk annak, hogy Ön ne csak az ajánlatadás és a vállalkozási szakasz, hanem a projekt lezárása után is számíthasson ránk.
Kérdéseivel és problémáival bármikor bizalommal fordulhat hozzánk. Mi igyekszünk tanácsokkal és hatékony megoldásokkal segíteni Önt.

2. Auditált működés

Különösen a nagy projektek esetében elengedhetetlen a minden részletre kiterjedő, dokumentáltság. Ezért mind az ISO 9001:2000-es minőségirányítási mind az ISO 14001:2005-ös környezetirányítási rendszerünket évente auditáltatjuk

3. Professzionális csapat

Egy céget a dolgozói működtetnek, és egyben minősítenek is. A WELLTECH ZRt. valamennyi munkatársát ezt figyelembe véve választottuk ki, és alkottunk belőlük összeszokott, hatékonyan működő csapatot.
Mi nemcsak elvégezzük a munkát, hanem odaadással és felelősséggel veszünk részt minden feladatban, így garantáljuk az Ön elégedettségét.

4. Szolgáltatás és oktatás

A komplex rendszerek hozzáértő felhasználókat, üzemeltetőket igényelnek, akik nemcsak ismerik, hanem működtetni is tudják azokat. Cégünk ezért széles körű Üzemeltetői oktatást kínál, amely a telepített rendszer minden részletére kiterjed. Ezenkívül személyre szabott szerviz szolgáltatás megállapodásokat is ajánlunk, amelyek a lehető legnagyobb kényelmet és megbízhatóságot garantálják Önnek.

5. Kreativitás és új impulzusok

Önnek olyan partnerre van szüksége, aki minden tapasztalatát és tudását a feladat megoldásának szolgálatába állítja? Léteznek más alternatívák is, amelyek még jobban megfelelnek az Ön kívánságainak?
Mi megkeressük a legoptimálisabb megoldást, így biztos lehet benne, hogy pénzét a lehető leghatékonyabban használja fel, és évek múlva is elégedett lesz az általunk kivitelezett rendszerrel.

6. Környezetvédelem és ergonómia

A legjobb rendszer sem tud tökéletesen működni, ha kizárólag mérnöki, technikai szempontból valósítják meg, és közben megfeledkeznek a felhasználóról. Ezért ügyelünk arra, hogy minden rendszerünket - a lehető legkisebb energiafelhasználás mellett- a felhasználók mindennapi igényeihez és szokásaihoz igazítsuk. Mindez egyszerre segít megóvni környezetünket és az Önök pénztárcáját.

7. Tapasztalatok és referenciák

Amennyiben megbízható partnert keres épületfelügyeleti rendszerek kiépítésére és üzemeltetésére, úgy forduljon bizalommal hozzánk! Tapasztalatunkra garancia, kollégáink szakképzettsége és lelkesedése, cégünk szakmai vezetése valamint a referenciáink.