Épületautomatika - Mi rendszerben gondolkozunk
HU EN

Ezért jó a Welltechnél dolgozni

Munkatársaink mondták:

Varga Ágnes

2019 decemberétől dolgozom itt gazdasági asszisztensként. Már az első benyomásom nagyon pozitív volt: szép, modern iroda, a falon a céges bulik képei... Álláskeresésemnél fontos szempont volt, hogy olyan céget találjak, ami nagy, de azért nem multi, sokan legyünk és többféle feladatot végezhessek. A Welltech pont ilyen. Mindig nagy a nyüzsgés, sokféle emberrel találkozom nap mint nap, sok a kihívás, a tanulnivaló, de az első naptól kezdve rengeteg segítséget kapok, mindenki igyekezett megkönnyíteni a beilleszkedést. Évente többször van céges rendezvény, én már voltam egy múzeumlátogatáson és egy fergeteges csapatépítőn Tordason. Az a western-buli örök emlék marad.

Mirk Ádám

Mirk Ádám vagyok, már több éve dolgozom anyaggazdálkodóként a Welltechnél. Szeretek itt dolgozni, mert nagyon családias hangulatú a cég és mindenki nagyon kedves. Hamar beilleszkedtem és rengeteg pozitív élménnyel, sok felejthetetlen emlékkel gazdagodtam, mind a csapatépítő programok által, mind az irodai kellemes légkör miatt. Szívesen segítek mindenkinek, és tudom, hogy mástól is számíthatok ugyanerre. Nekem nagyon tetszik, hogy munkakörömből kifolyólag szinte az összes kollégával kontaktban vagyok és mindenkivel jó viszonyt ápolok. :)

Bagi László

Anno azért jelentkeztem a Welltechhez, mert szimpatikus volt maga a cég és a pozíció is nagyon tetszett, amit megpályáztam. Szerencsére a szimpátia kölcsönös volt, így már több mint egy éve a Welltech csapatát erősítem. Az itt töltött időszakot nagyon pozitívnak értékelem, eseménydús, lendületes volt, tele sok-sok kihívással, ami nekem nagyon tetszik. Szakmailag is volt lehetőségem fejlődni, a kollégák rengeteg tapasztalattal rendelkeznek, segítőkészek és mindig jó a hangulat. Nagyon inspiráló számomra, hogy Bármilyen jellegű kihívással nézünk szembe, azt egy csapatként tesszük. Ha szeretnél egy szuper, segítőkész csapat tagjává válni és szeretnél szakmailag is sokat fejlődni, bátran jelentkezz hozzánk. Ahogy a szlogenünk is tartja: „Mi rendszerben gondolkodunk.”

Tribik Attila

Tribik Attila vagyok, és jelenleg mint kiemelt automatizálási mérnök dolgozom a Welltech ZRt.-nél. 2013. óta dolgozom a cégnél. Mikor a céghez jelentkeztem a célom az volt, hogy szakmailag fejlődjek és olyan projektek megvalósításának legyek részese, melyek országos, esetleg nemzetközi szinten is elismertek. Az elmúlt 8 év alatt ezen céljaim teljes mértékben megvalósultak. Szakmai és műszaki ismereteimet széles körben, sikerült fejlesztenem (tervezés, kivitelezés, üzembe helyezés) egy nagyszerű műszaki csapat és cégvezetés támogatása mellett.”

Bakulya Péter

A Welltech-hez még az egyetemi éveim végén kooperatívos munkatársnak jelentkeztem. A döntésemben segített az egyik előadáson tartott céges beszámoló, ahol a Welltech egy jó választásnak tűnt. Különösen tetszett, hogy az előadást nem csak egy felvételit folytató kolléga, hanem egy kooperatívos (azaz diákmunkában nálunk dolgozó) hallgató tartotta , akivel a végén egy kicsit lazábban, kötetlenebbül is lehetett beszélni Még a koopos időszakban megismerkedhettem a két nagy részleggel, a projektes és a karbantatás/szervizes léttel is. Az kooperatívos évek után felvettek, mint automatizálási mérnök. Eleinte nyílván nehéz volt az iskolai évek után, új környezet, új rendszer, új emberek/munkatársak, de a kollégák hozzáállása segített a kezdeti akadályok leküzdésében. Legyen szó az oktatásokról vagy az esetleges szakmai segítségnyújtásról, mindenki segítőkész volt. A folyamatos növekedés, a sorra elnyert nagyobbnál nagyobb projektek, és Welltech piacon betöltött szerepe nagyon jó lehetőséget nyújthat az új munkaerőnek, legyen pályakezdő vagy „veterán” a szakmában.

Stéger Dániel

Jelentkezésem egyik legfőbb oka az volt, hogy az egyetemi utolsó évem alatt egy piacvezető cégnél szerettem volna tapasztalatot szerezni. A beilleszkedésemet egy remek csapat tette gyorssá, és hamar kaptam önálló, felelősségteljes feladatokat. A rengeteg új ember miatt, akikkel találkozunk, valamint a sok projekt, amin dolgozhattam teszi változatossá a munkakörnyezetet. A Welltech-nél nem csak szakmailag fejlődhettem, hanem sok új barátra is leltem.

Szabó Nándor

Annak idején azért jelentkeztem a céghez, mert a Welltech az épületautomatika piacvezető, meghatározó vállalata. Ehhez szerettem volna a munkámmal én is hozzájárulni. Immár 3 éve a cégnél dolgozom és elmondhatom, több szakmai kihívással néztem már szembe, tagja vagyok egy olyan csapatnak, ahol együtt dolgozunk a közös célok eléréséért, és van lehetőségem a tudásom folyamatosan bővítésére.

Somodi Péter

Somodi Péter vagyok, egy éve dolgozom a Welltechnél automatizálási technikusként. Kapcsolatom a céggel 2009-ben kezdődött, amikor egy korábbi munkám miatt találkoztam a Welltechesekkel. Már ekkor felkeltette az érdeklődésemet a cég munkássága. Jól felkészült és kedves kollégáknak ismertem meg az ott dolgozókat. Idő közben az élet másfelé sodort, végül 2020-ban, több éves külföldi munkavégzés után kezdtem újra Magyarországon dolgozni, mikor megláttam az álláshirdetésüket az interneten. A korábbi pozitív tapasztaltok miatt egyből jelentkeztem, mert szerettem volna szakmailag fejlődni és új, változatos munkaterületeket megismerni. Vonzott, hogy egy nagy cégnél dolgozhassak az automatika területén.
Az elmúlt évben a munkám miatt rengeteg, számomra új helyen jártam, nagy és híres épületekben dolgoztam. Habár már korábban is sokat dolgoztam épületautomatizálási munkákon, amióta itt dolgozom, rengeteget fejlődtem szakmailag. Fantasztikus kollégákkal dolgozom együtt, akik nagyon segítőkészek . Egy klassz csapat tagja lehetek és a munkakörülményeink is remekek .
A Welltech-ket mindenkinek tudom ajánlani. Esély a fejlődésre, változatos munkahelyszínek, jó körülmények, kedves kollégák, kihívások.

Takács József

A Welltech ZRt.-hez azért jelentkeztem, mert egy korábbi munkám során volt lehetőségem megismerni a Welltech csapatát, és nagyon pozitív volt a tapasztalatom velük kapcsolatban. Teljesen egyenrangú partnerként kezeltek, és nagyon sokat segítettek olyan ismeretek elsajátításában, amikhez nem volt elég tudásom, vagy tapasztalatom. Nyíltság, őszinteség és segítőkészség jellemezte a Welltech-es kollégákat. Így amikor újra munkát kerestem, úgy éreztem hogy egy ilyen csapathoz kell csatlakoznom, ahol látom a fejlődés lehetőségét, amit az élet igazolt is. Aki a cégünknél fejlődni és tanulni akar, minden támogatást megkap ahhoz, hogy elérje a céljait, és szakmai sikereket és megbecsülést kapjon. Azoknak tudom ajánlani a cégünket, akik szeretnének egy olyan biztos háttérrel rendelkező cégnél dolgozni, ahol a szakmai fejlődés garantált, folyamatosan új ismerteket lehet elsajátítani; ahol a kollégák kivétel nélkül segítőkészek és nem mellesleg csapatjátékosok; ahol minden eszközt biztosít a cég a profi munkavégzéshez; ahol a felsővezetők is elérhetőek, ha szükség van rá; ahol megbecsülnek és elismernek. Nem mellesleg olyan épületekben juthatsz be a kulisszák mögé, amire hétköznapi emberként nem valószínű, hogy lenne lehetőséged. Biztos céges háttér, biztos karrier!

Palkovics Ferenc

Számomra a legfontosabb dolog - az élet minden területén - a stabilitás. Ezt karrier szempontjából számomra a Welltech testesíti meg. Emellett a barátságos légkör, és a segítőkész munkatársak csak egy kis plusz. :)Varga Béla

2005 júliusában kezdtem a cégnél kooperatívos gyakornoki pozícióban a mérnöki képzésem részeként. A gyakornoki évem után - valójában már közben is - az akkor még kisvállalkozásként működő cégben üzembe helyező mérnöki pozíciót töltöttem be, így a műszaki érdeklődésemnek, és képzettségemnek megfelelően kezdhettem pályámat közvetlenül a főiskolai képzést követően. A jó csapat, és az egyéni fejlődés lehetősége mellett a munka folyamatos műszaki és szervezési kihívásokkal töltötte be a mindennapokat, így tartalmasnak mondható, tapasztalatokkal teli évek vannak a hátam mögött a cégnél. Kezdetben a kivitelezési folyamatok megismerése, az alkalmazott műszaki megoldások elsajátítása, később az iparág folyamatos fejlődése jelentette a mindennapok kihívásait. Minden megvalósított projekt, minden alkalmazott új technológia hozott valami újat, ami nem engedte ellaposodni a mindennapokat. Jelenleg az új rendszerek bevezetésével, a régiek műszaki támogatásával, egyedi műszaki megoldások kidolgozásával, illetve a belső műszaki képzések lebonyolításával foglalkozom.