Épületautomatika - Mi rendszerben gondolkozunk
HU EN

Gyakornoki program

Villamosmérnöknek tanulsz? Az épületek automatizálása az, ami megmozgatja a fantáziádat?

Akkor számodra a Welltech gyakornoki programja a megfelelő választás! A gyakornoki idő alatt sokrétű tudásra és tapasztalatra tehetsz szert. Megtudhatod, hogy egy épület automatizálásának milyen lépései vannak és hol foglalnak helyet az automatizálás folyamatában.
Az irodai munkavégzés ideje alatt betekintést nyerhetsz a felügyeleti rendszer vizualizációs megjelenésének készítésébe, villamos tervek értelmezésébe, valamint minden olyan tevékenységbe, amely egy projekt előkészítésével kapcsolatos.
A terepi munkavégzés során lehetőséged lesz átfogóan gyakorolni az iskolában, valamint az irodában tanult tudást, amit megszereztél. Cégünk sokféle épület automatizálásán dolgozik, ezért a programban való részvétel egy nagyszerű lehetőség és élmény is egyben.
Nálunk a Welltechnél nagyon erős a csapatszellem, ezért ne izgulj, mert egy összetartó és segítőkész csapattal várunk Téged!

Balogh Máté

Gyakornokként, amikor szakmai kérdés fogalmazódott meg bennem, a tapasztaltabb kollegák hasznos és érthető segítséget nyújtottak.
TOVÁBB OLVASOM

Németh Olivér

Egyetemi tanulmányaim során szerettem volna a szakmai gyakorlatomat egy olyan cégnél eltölteni, ahol releváns tudást és kellő tapasztalatot szerezhetek.
TOVÁBB OLVASOM

Kozma József

Az itt töltött gyakornoki időm alatt, az elméleti tudás mellett sok gyakorlati tapasztalat megszerzésére is lehetőség nyílt.
TOVÁBB OLVASOM

Nikoletti Zsolt

Már az első munkanapomon világossá vált számomra, hogy egy rettentően kedves, közvetlen és összetartó csapat része lettem.
TOVÁBB OLVASOM

Horváth Bence

Azért választottam a Welltechet, mert az egyetemen is sok jót hallottam a cégről, illetve építőiparban dolgozó ismerőstől is hallottam, hogy a cég milyen munkákat végez.
TOVÁBB OLVASOM

Nagy Krisztina

Olyan gyakornoki helyet szerettem volna, ami nem csak 6 hétre szól, hanem van lehetőség a szakmai előrehaladásra és ezt a Welltech-nél megtaláltam.
TOVÁBB OLVASOM