Épületautomatika - Mi rendszerben gondolkozunk
HU EN

Mit kínálunk?

Stabil hátteret

Cégünk immár 25 éve ismert és elismert részét képezi a magyarországi épületautomatikai iparágnak. Az ország majd’ minden pontján folyamatosan jelen vagyunk és rendelkezésre állunk. Ez a sokévnyi tapasztalat, a gyakorlott szakmai csapat és a közösen elért sikerek stabil hátteret biztosítanak minden jelenlegi és jövendőbeli kollégánk számára.

Csapatot, akikre számíthatsz

Közel 100 fős a mi „kis” csapatunk. Az országosan kiterjedt munkavégzésünk miatt ugyan nem találkozunk minden nap, mégis biztosak lehetünk abban, hogy számíthatunk minden kollégánkra. Segítőkész, barátságos, szakmailag jól felkészült kollégáink mindig nyitottak az új munkatársak befogadására. Támogató, megbízható csapatként #együttműködünk.

Nem csak egy munkahelyet

A Welltechnél fontosnak tartjuk, hogy a „szakmázáson” túl is megismerjük egymást, ezért rendszeres csapatépítő programokkal, tematikus napokkal, közös mókákkal tesszük vidámabbá a szürke hétköznapokat. Számunkra egyértelmű, hogy néha egy kicsit ki kell szakadnunk a mindennapi fáradalmakból, hogy aztán még lendületesebben menjen a munka.

Fejlődési lehetőséget

Támogatjuk a kollégáink oktatását, tudásszintüket figyelembe véve fejlesztjük őket, hiszen tudjuk, hogy csak a naprakész tudással és a folyamatos fejlődéssel tarthatjuk magas színvonalon a csapatot és az által a szolgáltatásainkat is.

Szakmai kihívásokat

Nincs két egyforma épület és két egyforma feladat. Minden nap más és más kiívások elé állít minket, de épp ez az, ami előre visz minket. Legyen az egy kórház, stadion vagy oktatási intézmény amin dolgozunk épp, a kollégák egymást inspirálva oldják meg az előttük álló feladatokat. Mi rendszerben gondolkodunk!