Épületautomatika - Mi rendszerben gondolkozunk
HU EN

Minőségpolitika

Minőségügyi célkitűzésünk, hogy magas színvonalú, jól szervezett munkával, jó minőségű termékekkel és vállalásaink betartásával jelenlegi Ügyfeleink kívánalmait kielégítsük, és új Partnereket nyerjünk, úgy, hogy mindezek által cégünk országszerte egyre ismertebbé és elfogadottabbá váljon.
Rendszereink tegyék lehetővé az épületek környezetbarát, biztonságos, energiatakarékos, egyszerű és gazdaságos üzemeltetését úgy, hogy a felhasználóknak az elvárt komfortérzete legyen.
Ennek érdekében törekszünk jelenlegi és lehetséges Megrendelőink igényeinek, elvárásainak megismerésére, megértésére, azért, hogy azokat magas minőségi színvonalon, megbízhatóan - optimális ár/érték arányt érvényesítve - tudjuk kielégíteni. Munkánk során jelentős hangsúlyt helyezünk az egyszerű/gazdaságos üzemeltetésre, környezetünk védelmére, valamint a tevékenységünkkel érintettek biztonságára. Tisztában vagyunk azzal, hogy termékeink, és szolgáltatásaink sikerét a magas minőségi színvonalat képviselő termékeinken túl az általunk hozzáadott érték határozza meg. A fentiek miatt számos esetben - igényfelmérés után - ajánlatainkat opcionális részekkel is kiegészítjük, amelyek - tapasztalataink szerint - a kivitelezést és a későbbi üzemeltetést segítik.